Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sacha de Boer: 'Geef mij in deze tijden maar een ingewikkeld recept'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Sacha de Boer vertelt over wat zij graag doet, in deze thuiszitweken. Sacha: “Je hoofd proberen leeg te maken door te wandelen in de natuur en te luisteren naar de vogels, of een vallend blad te volgen terwijl het danst op de wind. Er...

Sacha de Boer: 'Geef mij in deze tijden maar een ingewikkeld recept'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Sacha de Boer vertelt over wat zij graag doet, in deze thuiszitweken.

Sacha: “Je hoofd proberen leeg te maken door te wandelen in de natuur en te luisteren naar de vogels, of een vallend blad te volgen terwijl het danst op de wind. Ergens stil onder een boom zitten en alleen luisteren naar je eigen ademhaling. Oftewel mediteren in de natuur, je onderdeel voelen van het universum en de tijd.

Het heelt misschien niet, maar helpt wel een beetje. In tijden van corona bleek iedereen opeens de natuur in te trekken, en dat is nu ook weer niet de bedoeling. Als dat niet lukt, is er nog iets wat ik ook graag doe om mijn hoofd leeg te maken. Dat is een ingewikkeld recept koken.