Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Sacha de Boer vertelt over wat zij graag doet, in deze thuiszitweken.

Sacha: “Je hoofd proberen leeg te maken door te wandelen in de natuur en te luisteren naar de vogels, of een vallend blad te volgen terwijl het danst op de wind. Ergens stil onder een boom zitten en alleen luisteren naar je eigen ademhaling. Oftewel mediteren in de natuur, je onderdeel voelen van het universum en de tijd.

Het heelt misschien niet, maar helpt wel een beetje. In tijden van corona bleek iedereen opeens de natuur in te trekken, en dat is nu ook weer niet de bedoeling. Als dat niet lukt, is er nog iets wat ik ook graag doe om mijn hoofd leeg te maken. Dat is een ingewikkeld recept koken.

Het vergt een totaal andere concentratie, want je boort heel andere hersenhelften aan. Voor ons kookboek Joie de Vivre heb ik vrijwel alle recepten van de tien sterrenchefs nagekookt. Als je braaf doet wat er in het recept staat, kan het ook niet mislukken. En dan heb je als resultaat ook nog eens heerlijk eten!”

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muiten! #scotland #climbingfences #mutiny #nouveau #onamission #whereismyhorse

Een bericht gedeeld door Sacha de Boer (@sachafotograaf) op

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in