Kluivert & Kluifje
Kluivert & Kluifje

Iets met de ware kerstgedachte. 

Sinds Bridget Jones het fenomeen kersttrui introduceerde als remedie tegen enge nylon jurkjes met glitters, is het voor veel mensen een heerlijk alternatief om kerst in te vieren. Dierenvrienden Rossana, Patrick, Shane, Demi en Nino Kluivert zijn helemaal voor, hun nieuwe kersttruiencollectie van Kluifje is vanaf vandaag verkrijgbaar.

De opbrengst van deze speciale Kluifje kersttruiencollectie wordt gebruikt om de faciliteiten van de Dierenbescherming op Curaçao op te knappen en op die manier zoveel mogelijk honden te helpen.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

"Ik houd van de feestdagen en natuurlijk van honden, dus een eigen kerstcollectie truien voor de hele familie is geweldig," zegt Rossana die zich intensief inzet voor het goede doel. "Daarnaast steun je niet alleen het goede doel; je kunt de truien ook matchen met je eigen huisdier”.

De inspiratie voor de kersttruien zijn hun eigen honden geweest. Zo heeft ieder familielid zijn eigen hond mogen afbeelden op zijn of haar eigen kersttrui. De Kluifje Kerstcollectie bestaat uit vijf verschillende kerstruien die je kunt mixen en matchen met kersttruien voor je eigen huisdier. Daarnaast zijn er ook pyjama’s voor mannen, vrouwen en kinderen die je met de feestdagen gezamenlijk kunt dragen én er zijn speeltjes toegevoegd aan deze collectie die exclusief verkrijgbaar is bij Kruidvat. De prijzen variëren van 1,49 tot 12,99 euro. Door een item te kopen van de Kluifje collectie steun je de honden op Curaçao.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in