Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rihanna is al helemaal klaar voor Valentijn

Eerste samenwerkingscollectie voor haar label Fenty. Voor wie nog maar net is bekomen van de oliebollen en appelbeignets is het misschien even slikken, maar het volgende feestmoment staat alweer in de agenda: Valentijn. En Rihanna is er vroeg bij, met een lingerielijn in Alarmfase Rood. Of Riri t...

Rihanna is al helemaal klaar voor Valentijn

Eerste samenwerkingscollectie voor haar label Fenty.

Voor wie nog maar net is bekomen van de oliebollen en appelbeignets is het misschien even slikken, maar het volgende feestmoment staat alweer in de agenda: Valentijn. En Rihanna is er vroeg bij, met een lingerielijn in Alarmfase Rood.

Of Riri tegenwoordig ook nog muziek maakt is niet helemaal duidelijk, laten we het er maar op houden dat ze heel druk is met het opbouwen van haar Fenty imperium, met kleding-, accessoires- en make-uplijnen.

Voor Valentijn lanceert ze Savage X Fenty, een samenwerkingsverband met ontwerper Adam Selman, bekend om zijn uitdagende ontwerpen voor vrouwen. De collectie valt uiteen in twee sublijnen: Locket Down (statement stukken) en Down the Aisle (samengesteld om te mixen en matchen). Het gaat volgens Selman om "kleren voor zelfverzekerde vrouwen die niet bang zijn om hun eigen definitie van sexy te omarmen." 

"Ik kan me niemand beter voorstellen dan Adam voor Fenty's eerste designer samenwerking," zegt Rihamma. "Hij is alles waar het label voor staat: fun, speels, sexy." En euh... pittig. 

Foto's (c) Rihanna / Fenty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in