Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Powervrouw Hadewych Minis gaat weer onewomanshow maken

Actrice, zangeres én moeder: Hadewych Minis is een absolute powervrouw. Op dit moment staat ze in de theaters met haar muzikale voorstelling 'Hadewych doet de dames'. Na dit succes zal ze weer op de bühne te zien zijn met een solovoorstelling. Dit verklapt ze aan het AD. Touren De show wordt een ...

Powervrouw Hadewych Minis gaat weer onewomanshow maken

Actrice, zangeres én moeder: Hadewych Minis is een absolute powervrouw. Op dit moment staat ze in de theaters met haar muzikale voorstelling 'Hadewych doet de dames'. Na dit succes zal ze weer op de bühne te zien zijn met een solovoorstelling.

Dit verklapt ze aan het AD.

Touren

De show wordt een vervolg op haar eerste solovoorstelling Minis Plus, waarmee ze tot mei vorig jaar jaar een tournee maakte langs de Nederlandse theaters. In deze voorstelling combineerde ze acteren met zingen en dansen.

Dinsdag gaat haar voorstelling Hadewych doet de dames in première in Amsterdam. In deze voorstelling eert ze Nederlandse zangeressen. Begeleid door het Matangi Quartet, brengt ze hits en vergeten parels uit de muziekgeschiedenis ten gehore in gezongen en gespeelde monologen.