Ter ere van een heel speciale editie.

Stijl en sprankel alom op het Ageless Beauty feest in The Dylan in Amsterdam vanavond, ter ere van de nieuwste editie die helemaal in het teken staat van leeftijdloze schoonheid.

Leeftijd is namelijk geen factor van belang, die boodschap draagt Nouveau (hier hoofdredacteur Claudia) elke dag uit. Smaak, stijl en nieuwsgierigheid zijn veel belangrijkere factoren om op een prettige manier door het leven te gaan. 

Article continues after the ad

Nederlands bekendste visagist Leco van Zadelhoff, boegbeeld van stralend Nederland, denkt daar precies zo over. Vandaar dat Leco gasthoofdredacteur van Nouveau 14 is. En hij heeft er op zijn eigen wijze wat moois van gemaakt.

Dat werd uiteraard gevierd door de leading ladies én Leco.

Nouveau's hoofdredacteur Claudia presenteerde met trots het bijzondere nieuwe nummer (en Leco leek ook best in zijn nopjes)...

...waarna de prachtige nieuwe cover werd onthuld #powervrouwen, #lecorocks!

Voor alle Ageless Beauties was een mooi cadeau, genomen tijdens de fotoshoot die je vanaf donderdag in het blad kunt zien.

De foto's zijn dan ook prachtig geworden! 

 Dat vond ook Caroline Tensen. 

Op het feestje ook veel ándere Ageless Beauties, zoals Lonneke Nootenboom (links) en Daphne Deckers; rechts covermodel Leontine Borsato... 

...en hier in het midden Christine Kroonenberg.

Links covermodel Babette Cremer en rechts Merel Laseur, persoonlijk stijlicoon van Leco (en het levende bewijs dat ook eighty-something zijn fabulous kan zijn). 

Er was ook een kleine Dots-hereniging: Patty Zomer en Angela Groothuizen. 

Stijl en zelfvertrouwen 

Vanwaar nu precies dit feest? Om Ageless Beauty kracht bij te zetten, maakte Nouveau zoals gezegd een speciale cover: Leco en 4 beauty's op de voorplaat. Caroline Tensen, Babette Cremer, Angela Groothuizen en Leontine Borsato.

“RIMPELS? I LOVE THEM”, zegt Van Zadelhoff. “Van mij hoeft het echt niet plastic fantastic. Ik zie het als een belangrijke taak om ageless-vrouwen te vertellen dat het leven niet ineens ophoudt, dat je er leuk kunt blijven uitzien. Maar ik wil ze ook wakker schudden: blijf je op je 65ste niet opmaken zoals op je 17de. Wees wie je NU bent”.

Bron van inspiratie 

Dit is de cover van de nieuwe Nouveau - zo leuk! 

De samenwerking lijkt voor herhaling vatbaar. Nouveau's hoofdredacteur Claudia Straatmans ziet Leco van Zadelhoff namelijk als dé ambassadeur op het gebied van beauty. “Het is toch van de gekke dat meer dan de helft van de Nederlandse bevolking 50+ is, en dat je er zo weinig van terugziet op tv, sterker: dat presentatrices worden ontslagen als ze niet meer jong zijn," zegt ze. "Ik ben blij en trots dat Leco samen met deze 4 beeldschone dames letterlijk en figuurlijk ook staat voor sprankelend 50+”.

Nouveau 14, boordevol Ageless Beauty & sassy vrouwen, ligt vanaf 14 november in de winkel!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in