Al die Devon Cream doet wonderen voor de rimpels.

Celebrity-chef Nigella Lawson is vandaag zestig geworden en heeft daar totaal geen moeite mee. En dat heeft alles te maken met de mensen die ze heeft verloren.

"Met 49 worden had ik meer moeite," zegt ze in The Sunday Times. "Mijn moeder overleed op 48-jarige leeftijd aan kanker, toen ik ouder werd dan zij, voelde ik me bijna een soort verrader. Dit is denk ik wat iedereen voelt als ze een jaar ouder worden dan hun overleden ouder."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nigella (@nigellalawson) op

Lawson nam niet alleen op jonge leeftijd afscheid van haar moeder, maar verloor ook haar zus Thomasina en man John Diamond op jonge leeftijd aan kanker: "Als je afscheid hebt moeten nemen van jonge mensen, is klagen over leeftijd gewoon misselijkmakend."

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nigella (@nigellalawson) op

Over zestig zijn: "Ik heb het gevoel alsof er van alles kan gebeuren. Ik ben gelukkig met mijn leven zoals het is, gelukkiger dan toen ik dacht dat ik zou worden als onzekere twintiger." En uiteraard was er taart, mét rabarber.

Openingsfoto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in