Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Monique Klemann: 'Ik pak geen joint, maar een boek'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Zangeres Monique Klemann (Loïs Lane) vertelt over haar leven in lockdown. Monique: "Elke morgen word ik wakker en denk: ‘wat was er ook alweer?’ Oh ja, corona. Ik maak me zorgen om de wereld, maar ik ben niet in paniek. Op zich ben ik...

Monique Klemann: 'Ik pak geen joint, maar een boek'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Zangeres Monique Klemann (Loïs Lane) vertelt over haar leven in lockdown.

Monique: "Elke morgen word ik wakker en denk: ‘wat was er ook alweer?’ Oh ja, corona. Ik maak me zorgen om de wereld, maar ik ben niet in paniek.

Op zich ben ik een rationeel persoon. Hysterisch word ik ook niet snel. Waar ik nog wel eens gestrest door kan raken, is door onnozele dingen; wanneer er tijdens een optreden iets mis gaat met de techniek, als ik de weg niet kan vinden of te laat op een afspraak dreig te komen. Maar gebeurt er iets naars of heftigs met iemand, als er een bekende valt of gewond raakt bijvoorbeeld, dan blijf ik zo rustig mogelijk en probeer ik me nuttig te maken.