Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Loucky de Keizer maakte carrière na haar 50ste

'Als vijftiger heb je, behalve ervaring, zo veel in huis.' In de nieuwe Nouveau stellen we vier vrouwen aan je voor die zijn genomineerd voor de Experience Award. Dat is een prijs die wordt toegekend aan een 50-plusser (m/v) die innovatief, flexibel, inspirerend en productief is in zijn/haar werk...

Loucky de Keizer maakte carrière na haar 50ste

'Als vijftiger heb je, behalve ervaring, zo veel in huis.'

In de nieuwe Nouveau stellen we vier vrouwen aan je voor die zijn genomineerd voor de Experience Award. Dat is een prijs die wordt toegekend aan een 50-plusser (m/v) die innovatief, flexibel, inspirerend en productief is in zijn/haar werk. Een van hen is Loucky de Keizer, die op haar 56ste boventallig werd verklaard, zich omschoolde én een nieuwe baan vond als klachtenfunctionaris in het Langeland Ziekenhuis.

"Het is een natuurlijke reactie om te doen wat je altijd hebt gedaan, maar er is nog zoveel meer mogelijk," zegt De Keizer over de inspirerende en daadkrachtige manier waarop ze haar koers verlegde. "Je kunt altijd nieuwe dingen leren. Als vijf­tiger heb je zoveel in huis; niet alleen ervaring, maar ook over­wicht, een goed arbeidsethos en doorzettingsvermogen."

Nieuwsgierig geworden naar Loucky's hele verhaal én dat van de andere vijftigers die hun carrière een mooie doorstart gaven? Je leest ze in de nieuwe Nouveau die NU in de winkel ligt!

Celebs
  • Yvette Kuikens