Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Levenslessen van Auschwitz-overlever Edith Eger (92)

'Word verliefd op jezelf, dat is een relatie voor het leven.'   Wil je geen slachtoffer zijn, dan moet je elke dag opnieuw voor vrijheid kiezen. In Het Geschenk beschrijft Amerikaanse bestseller auteur en psycholoog dr. Edith Eger hoe je dat vormgeeft in het dagelijks leven. Ze spreekt uit ervari...

Levenslessen van Auschwitz-overlever Edith Eger (92)

'Word verliefd op jezelf, dat is een relatie voor het leven.'  

Wil je geen slachtoffer zijn, dan moet je elke dag opnieuw voor vrijheid kiezen. In Het Geschenk beschrijft Amerikaanse bestseller auteur en psycholoog dr. Edith Eger hoe je dat vormgeeft in het dagelijks leven.

Ze spreekt uit ervaring, want ze overleefde als tiener ternauwernood de gruwelen van concentratiekamp Auschwitz. ‘Ik had mijn leven lang een slachtoffer kunnen blijven, maar ik koos ervoor om te genezen," zegt ze. "Al gauw besefte ik dat je ware vrijheid alleen kunt vinden door te vergeven, los te laten en verder te gaan."

Meer over deze markante en inspirerende vrouw lees je in het exclusieve interview in de Nouveau die nu in de winkel ligt. Nooit meer iets missen? Neem een abonnement, nu met nazomerkorting!