'Niets is vervelend aan deze leeftijd, ik vind het gouden jaren.'

Zangeres Kylie Minogue (1968) had een topjaar. Ze triomfeerde op het ultracoole rockfestival Glastonbury (waar ze 14 jaar geleden al had moeten staan, maar dat ging destijds niet door omdat ze zich moest laten behandelen voor borstkanker). Haar Greatest Hits album stond bovenaan alle hitlijsten en ze sloot de succesvolle Golden-tour af. En in de liefde ging het ook nog eens voor de wind.

Een jaar met een gouden randje, dus. Hoe heeft ze het zelf ervaren? "Druk!" zegt ze in The Telegraph. "Maar de laatste twee jaar zijn misschien wel de beste van mijn leven geweest. In 2018 kwam Golden uit en leerde ik Paul (Solomons, haar vriend) kennen, dat was een heel hectisch jaar. Voor mij voelde 2019 iets overzichtelijker, al was Glastonbury wel iets waar ik zeer intensief mee bezig ben geweest. Voor veel dingen is dit jaar de cirkel rondgekomen, het voelt als een ijkjaar. Niet in de zin van: 'Oké, dit was het dus', maar meer: 'Wauw, wat ben ik ver gekomen. Hier ben ik nu. What's next?'

Nou, Kylie is het nieuwe gezicht voor de Australische toeristensector (die na de afschuwelijk natuurbranden vermoedelijk alle hulp zal kunnen gebruiken). Ze reisde voor de clip die speciaal op Britten is gericht naar  Sydney, het Uluru National Park en Rottnest Island. "Het is een ode aan mijn land met een dikke knipoog," zegt ze. "En ik heb delen van Australië gezien waar ik nog nooit geweest was."

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💖 this guy! 👫

Een bericht gedeeld door Kylie Minogue (@kylieminogue) op

Wat hoopt ze voor komend jaar? "Wat iedereen volgens mij wil: een goede gezondheid en een beetje geluk." Zelf hervond ze na meerdere relaties die het toch niet helemaal waren en een periode waarin ze helemaal geen behoefte had aan iemand in haar leven nieuw geluk met de creative director van GQ, eerdergenoemde Paul Solomons.

"Hij is erg romantisch," zegt ze. "Een denker en een planner. In de vijftig zijn is perfecte leeftijd voort de liefde, je weet wie je bent en wat je wilt. Het gaat volgens een prettig tempo. Het is niet crazy wild, dat we geen idee hebben hoe het af zal lopen. We kunnen goed met elkaar praten, er was meteen wederzijdse aantrekkingskracht. Ik dacht dat ik heel cool was tijdens onze eerste ontmoeting, maar volgens een vriendin stond ik als een gek mijn haar over mijn schouder te gooien om te flirten. Ik heb het gevoel dat we echt goed bij elkaar passen. Niets maar dan ook niets is in mijn ogen vervelend aan deze leeftijd, ik vind het gouden jaren."

Foto's (c) ANP, Hollandse Hoogte 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in