Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kim Kötter: 'Ik leef in het nu'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Kim Kötter vertelt over haar beleving van het coronavirus. Kim: "Het is wel menens met die corona. Ik neem het dan ook serieus. Erg is het voor mensen die nu ernstig ziek zijn. Of voor mensen die eenzaam zijn. Of voor families die gee...

Kim Kötter: 'Ik leef in het nu'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Kim Kötter vertelt over haar beleving van het coronavirus.

Kim: "Het is wel menens met die corona. Ik neem het dan ook serieus. Erg is het voor mensen die nu ernstig ziek zijn. Of voor mensen die eenzaam zijn. Of voor families die geen afscheid kunnen nemen.

Niet dat ik in paniek ben, ik kom uit Twente en daar zeggen ze: hup, aanpakken, niet piekeren. Aan een piekerende moeder heeft niemand iets. Toevallig keek ik laatst naar het programma Spoorloos, daar was een Nederlands meisje in Afrika aan haar lot overgelaten. Als kind had ze op straat geleefd en was mishandeld, ze kwam van Afrika naar Nederland en moest uiteindelijk toch weer terug, werd door haar adoptieouders in de steek gelaten. Dat is ook heel erg.