Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kamala Harris wordt de running mate van Joe Biden

Van deze vrouw zullen we de komende tijd veel horen. Amerikaanse Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft bekendgemaakt dat Kamala Harris - Nouveau tipte haar al - zijn running mate wordt. Zij wordt  vicepresident als Biden op 3 november de verkiezingen zou winnen. Met Harris (55), senat...

Kamala Harris wordt de running mate van Joe Biden

Van deze vrouw zullen we de komende tijd veel horen.

Amerikaanse Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft bekendgemaakt dat Kamala Harris - Nouveau tipte haar al - zijn running mate wordt.

Zij wordt  vicepresident als Biden op 3 november de verkiezingen zou winnen.

Met Harris (55), senator voor de staat Californië, heeft Biden gekozen voor een van de meest prominente zwarte Amerikaanse politici van het moment.

"De eerste en belangrijkste eigenschap is dat het om iemand gaat die, als ik plotseling uit mijn ambt stap, om wat voor reden dan ook, president kan worden.

Iemand over wie het publiek kan zeggen: 'Zij is in staat morgen president van de Verenigde Staten te worden'", zei Biden eerder over zijn selectiecriteria in een talkshow.

Foto's (c) Brunopress, Kamala Harris

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in