Hier wachten fans van de Friends-ster al jaren op: het debuut van Jennifer Aniston (Rachel) op social media. Sinds begin deze week is het dan eindelijk zover: de actrice zit op Instagram.

De eerste foto die ze plaatste zorgde ervoor dat Instagram ontplofte. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

I'll be there for you

En dat is niet zo gek als je ziet wie erop staan. Namelijk de volledige cast van Friends: Chandler, Monica, Ross, Phoebe, Joey en Rachel zelf. En dan gaat het hier niet om een foto uit de oude doos, maar eentje van deze week. Een heuse reünie dus. De foto heeft al meer dan tien miljoen likes.

Miljoenen volgers

Na deze foto sloeg Instagram dus zoals gezegd op tilt. Maar dan ook echt letterlijk, want nadat de actrice haar account had aangemaakt, wilde mensen van over de hele wereld haar gaan volgen. Iets wat niet iedereen lukte. 

Article continues after the ad

Instagram kwam met zelfs met een verklaring. 'We zijn er ons van bewust dat heel wat mensen problemen ondervinden met het volgen van Jennifers profiel. We zijn actief bezig met het zoeken naar een oplossing en hopen er voor te kunnen zorgen dat alles binnen afzienbare tijd terug foutloos verloopt'

Bron: Instagram Beeld: Bruno

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in