Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Icoon Jane Goodall brengt nieuwe film uit

Volgens de beroemde natuuractivist is er reden tot hoop. De supersenioren zijn de laatste tijd goed bezig. Vorige week was bioloog en documentairemaker Sir David Attenborough (94) niet uit het nieuws te slaan met zijn nieuwe film én het feit dat hij binnen een dag 3,2 miljoen volgers op Instagram...

Icoon Jane Goodall brengt nieuwe film uit

Volgens de beroemde natuuractivist is er reden tot hoop.

De supersenioren zijn de laatste tijd goed bezig. Vorige week was bioloog en documentairemaker Sir David Attenborough (94) niet uit het nieuws te slaan met zijn nieuwe film én het feit dat hij binnen een dag 3,2 miljoen volgers op Instagram had.

En nu is het de beurt aan chimpanseewetenschapper en natuurbeschermer dr. Jane Goodall (86) die een nieuwe film uitbrengt: The Hope. Het is een mix van nieuw materiaal en nooit eerder vertoonde archiefbeelden. De titel slaat op het feit dat zoveel jonge mensen zich achter Jane en haar werk scharen en klaar staan het stokje over te nemen.

The Hope is uitgebracht door National Geographic en te zien tijdens het Wilfdlife Film Festival Rotterdam WFFR, maar vanaf vandaag ook te streamen op Disney en Disney Plus. Belangrijkste standpunt van Jane: "De oplossing is binnen handbereik."

Fotos (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in