Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hillary Clinton-serie in de maak

Of nou ja: de geschiedenis wordt herschreven. We schreven een maand geleden al over een wonderlijk nieuw boek over Hillary Clinton, Rodham, en nu is het hoge woord eruit: er wordt een serie gemaakt over de voormalig presidentskandidaat. De Amerikaanse streamingservice Hulu kocht de rechten van he...

Hillary Clinton-serie in de maak

Of nou ja: de geschiedenis wordt herschreven.

We schreven een maand geleden al over een wonderlijk nieuw boek over Hillary Clinton, Rodham, en nu is het hoge woord eruit: er wordt een serie gemaakt over de voormalig presidentskandidaat.

De Amerikaanse streamingservice Hulu kocht de rechten van het boek, dat zich een voorstelling maakt van hoe Hillary's leven was geweest als ze nooit met Bill Clinton was getrouwd. Intrigerend, op zijn zachtst gezegd.

Wie Hillary gaat spelen is nog niet bekend, maar dit klinkt natuurlijk als een knaller. De serie komt uit de pen van een van de makers van The Affair, ook een sappige serie. Dus dat belooft wat.

Het zal nog even duren, want de opnames kunnen voorlopig sowieso nog niet beginnen, maar het schrijfproces is al begonnen en wij zijn er alvast helemaal klaar voor. Rodham in 2021?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in