De hippie en de alcoholist zijn weer heel snel terug: het nieuwste seizoen van Grace en Frankie (6e) is vanaf 15 januari te zien bij Netflix. 

Ouder gaat gepaard met een beetje drama, maar vooral ook een hoop lol.

Ontsnappen uit het tehuis

Zo bewijzen de charmante 'oude bessies' keer op keer in de dolkomische serie. In het vijfde seizoen zagen we hoe Grace (Jane Fonda) en Frankie (Lily Tomlin) gewapend met fonduepan en broodrooster uit het bejaardentehuis wisten te ontsnappen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

New season coming January! 🎉 #graceandfrankie

Een bericht gedeeld door Grace and Frankie (@graceandfrankieclips) op

Drama?

Seizoen 6 ziet er heel anders uit. We kunnen pure romantiek verwachten: Grace is namelijk weer verliefd. Zelfs zo hoteldebotel dat ze op het punt staat hem haar jawoord te geven. Iets wat Frankie helemaal niet leuk vindt. 

Article continues after the ad

De serie Grace and Frankie wordt al seizoen lang bejubeld. Lily Tomlin (Frankie) kreeg overigens vier Emmy-nominaties en een Golden Globe-nominatie voor haar rol in deze comedyserie. Seizoen 6 is overigens niet de laatste. Er komt nog een zevende aan. "We zullen deze twee oude dames missen, net zoveel als onze fans", zeiden de actrices onlangs in een verklaring.

Bron: Netflix Beeld: still video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in