Harry's pitch bij Disney heeft duidelijk geholpen.

Het was misschien een béétje awkward, hoe prins Harry op de première van The Lion King zijn vrouw aanprees bij de aanwezige Disney-bobo's, maar het is wel effectief gebleken. De hertogin van Sussex heeft haar eerste klusje als werkende royal binnen: het inspreken van een verantwoorde docu.

Article continues after the ad

De Disneyfilm Elephant gaat over de Afrikaanse olifant Shani en haar zoon Jomo. De reis die zij samen met hun kudde afleggen door de Kalahari-woestijn wordt ingesproken door Meghan. Disney+ staat in april in het teken van Earth Day en daarom komen ze met een hele waslijst aan natuurfilms en documentaires. 

Disney steunt met Elephant ook nog eens het goede doel Elephant Without Borders. Hiermee willen ze olifanten in Botswana – lievelingshub van Harry - beschermen. Vanaf 3 april kun je met een goed gevoel en steun aan een goed doel luisteren naar Meghans voice-over in Elephant op Disney+.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in