Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Helena Bonham Carter: 'We zijn allemaal fenomenale vrouwen'

Het is nu aftellen naar het derde seizoen van The Crown. Het is tegenwoordig zoeken naar een T-shirt of Insta-post zonder inspirerende quote. En laat het aan tikje excentrieke Helena Bonham Carter (ze speelt prinses Margaret in seizoen drie van The Crown) over om daar haar eigen draai aan te geve...

Helena Bonham Carter: 'We zijn allemaal fenomenale vrouwen'

Het is nu aftellen naar het derde seizoen van The Crown.

Het is tegenwoordig zoeken naar een T-shirt of Insta-post zonder inspirerende quote. En laat het aan tikje excentrieke Helena Bonham Carter (ze speelt prinses Margaret in seizoen drie van The Crown) over om daar haar eigen draai aan te geven.

© Brora x Save the Children

Voor kasjmier label Brora ontwierp ze voor een goed doel een sjaal met daarop de woorden Phenomenal Woman, naar het gedicht van Maya Angelou. De sjaal is geïnspireerd op de sjerpen die de sufragettes droegen, met een vleugje collegesjaal en voetbalsjaal. "Het is een sjaal voor vrouwen van alle leeftijden," zegt ze. "Ik wilde iets voor mijn dochter, die bijna een tiener is, om haar zelfvertrouwen te geven en de social media terreur en dislikes op afstand te houden."