Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gwyneth's euh... unieke kaars is al uitverkocht

Wat GOOP betreft kan het altijd nóg gekker. Voor wie regelmatig het gemis ervaart van kaarsen met vaginageur heeft Gwyneth Paltrow een oplossing. Voor 75 dollar kun je op haar site GOOP zo'n huisparfum aanschaffen dat ze omschrijft als 'grappig, prachtig, sexy en schitterend onverwacht.' De eerst...

Gwyneth's euh... unieke kaars is al uitverkocht

Wat GOOP betreft kan het altijd nóg gekker.

Voor wie regelmatig het gemis ervaart van kaarsen met vaginageur heeft Gwyneth Paltrow een oplossing. Voor 75 dollar kun je op haar site GOOP zo'n huisparfum aanschaffen dat ze omschrijft als 'grappig, prachtig, sexy en schitterend onverwacht.' De eerste lichting is al uitverkocht (dat die dingen zo in trek zijn!), maar niet getreurd, er is een nieuwe voorraad op komst.

De kaars bevat 'een mix van geranium, citrusachtige bergamot en ceder, gecontrasteerd met roos van Damascus en ambrettezaad.' Niemand, maar dan ook echt iemand had het idee dat vagina's zo roken. De naam zou 'per ongeluk' zijn ontstaan, toen Gwyneth in het gezelschap van parfumier Douglas Little aan de kaars rook en er spontaan: "Uhhh, dit ruikt als mijn vagina" uitflapte. Tuurlijk, Gwyn. We durven er wat om te verwedden dat haar windjes naar hyacinten ruiken.