Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fidan Ekiz co-presentator van 'het nieuwe DWDD'

Ze gaat het samen doen met Renze Klamer. Fidan Ekiz (ze staat prachtig in de nieuwe Nouveau!) en Renze Klamer presenteren vanaf dit najaar samen een nieuwe dagelijkse talkshow op NPO 1. Het programma van omroep BNNVara is te zien op het oude tijdstip van De Wereld Draait Door, tussen 19.00 en 20....

Fidan Ekiz co-presentator van 'het nieuwe DWDD'

Ze gaat het samen doen met Renze Klamer.

Fidan Ekiz (ze staat prachtig in de nieuwe Nouveau!) en Renze Klamer presenteren vanaf dit najaar samen een nieuwe dagelijkse talkshow op NPO 1. Het programma van omroep BNNVara is te zien op het oude tijdstip van De Wereld Draait Door, tussen 19.00 en 20.00 uur.

Renze heeft de samenwerking inmiddels bevestigd...

...en ook Fidan heeft er zin in!

Ekiz (43) draaide de afgelopen tijd warm als presentatrice (naast Jeroen Pauw) van Op1 op de late zondagavond. Klamer (31) deed dat op zijn beurt met Op Vrijdag (voorheen Laat Op Vrijdag) dat vanavond aan een tweede seizoen begint. Na die reeks zal hij – per 31 augustus – met Ekiz ‘het nieuwe DWDD’ presenteren. Het duo maakte al een testaflevering die goed uitpakte.

Over de inhoud van het nieuwe vooravondprogramma is nog niets bekend. Ingewijden vertellen wel dat de overkoepelende NPO na DWDD af wil van de kritiek dat een talkshow te veel ruikt naar de Amsterdamse grachtengordel. Op 25 augustus wordt tijdens de seizoenspresentatie van de NPO bekend over de invulling.

Foto's (c) Nouveau

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in