Eva begin dit jaar, nog mét publiek
Eva begin dit jaar, nog mét publiek

'Mijn handen jeuken.'  

Na een break van 15 weken is Eva Jinek vanaf vanavond weer te zien in haar talkshow, die ze drie maanden, vijf dagen in de week, late night zal  presteren op RTL4. Viel het eerste seizoen haar mee of tegen?

"Eigenlijk had ik verwacht dat ik vermoeider zou zijn," zegt Eva in De Telegraaf. "Ook omdat de uitzendingen gaandeweg naar anderhalf uur gingen. Wel was het best pittig tijdens die periode. Soms dacht ik tijdens een uitzending: komt er nu wel of niet nog een gast hierna? Maar aan het einde van het seizoen lag er geen veenlijk in de hoek te creperen. Dat viel me mee."

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek) op

Jinek verwacht voor de komende maanden goed gevulde uitzendingen met niet al te veel luchtigheid, zonder publiek: "Daar maak ik me geen illusies over. Corona is hier nog. Verder hebben we te maken met de uitwassen van Black Lives Matter, grote maatschappelijke veranderingen, Beiroet. We zijn niet in een rustiger actualiteitenvaarwater terechtgekomen. Laten we hopen dat het goed gaat en het relatief weinig over corona hoeft te gaan. Maar wij staan paraat voor wat zich voordoet. Mijn handen jeuken om daar weer tussen te zitten."

Jinek is vanaf vanavond elke werkdag om 22:05 te zien op RTL 4.