Stoer en sassy, maar klaar met in bikini poseren.

Hoewel ze al acht jaar niet meer rookt, kauwt actrice, ondernemer en model Elizabeth Hurley (1965) nog altijd op nicotinekauwgom. Het is een van haar weinige zwakke kanten, want verder zorgt ze uitstekend voor zichzelf:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) op

Elizabeth is topfit, dankzij trouw trainen en koolhydraten mijden past ze moeiteloos in haar eigen beachwear collectie.

Article continues after the ad

Het maakt van haar een vrije vrouw, die zichzelf kan bedruipen (en haar kleding met haar koffers kan matchen). Hurley vindt financieel onafhankelijk zijn een van de belangrijkste dingen is die er "want het geeft je de keuze om zelf je leven in te richten, zoals jij dat wilt. Ik ben altijd mijn eigen kostwinner geweest en heb nooit een cent aangenomen van mijn partners."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) op

Haar leven speelt zich af in de buurt van Ledbury in Herefordshire met haar kloon, euh, zoon Damian, haar moeder, twee honden en zes alpaca's. "Ik sta open voor gezelschap," zegt ze. "Maar ik vind het moeilijk om relaties te onderhouden, omdat bij mij zaken altijd voorgaan. Als ik volgende week een rol aangeboden krijg in New York, kan ik zes maanden of zeven jaar weg zijn. Het maakt niet de meest betrouwbare partner van me."

Waar ziet ze zichzelf over tien jaar? "Waarschijnlijk hetzelfde als nu, want ik hou van het leven dat ik heb opgebouwd. Hopelijk vind ik interessant werk, hopelijk leef ik nog op het platteland, want ik vind het daar heerlijk en hopelijk is de tuin dan nog mooier. Hopelijk zal mijn zoon gelukkig zijn. Meer van hetzelfde en beter."

Alleen in bikini poseren, dat hoeft ze niet meer zo nodig. 'God mee, daar ben ik wel klaar mee."

We moeten het nog zien, Liz - je lijkt het toch wel érg graag te doen 🙃

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in