Wat een prachtige en grappige vrouw is die Britse actrice Helen Mirren toch. BuzzFeed strikte haar voor een leuk interview en legde 21 vragen voor waar bijzondere antwoorden op kwamen. Dingen die we nog niet van haar wisten, maar absoluut willen weten.

Zo vertelt Dame Helen meteen in de eerste minuten dat ze gesmeekt heeft voor de rol in de film Fast & Furious 8. De reden: ze wilde dolgraag met Vin Diesel in een film spelen. "Ze hebben me er gelukkig niet uitgeknipt", zo grinnikt ze.

Article continues after the ad

Wodka en nog eens wodka
Ook verklapt ze dol te zijn op een drankje (soms weleens te veel ssstt..). Wat ze dan het liefste drinkt: wodka, wodka of wodka. Cheers! Wat ze dan vervolgens eet nadat er iets teveel gedronken is: patat of een Indiase curry gaat er ook altijd wel in. "Dat is eigenlijk een Britse traditionele hap als je dronken bent."

Fuck off
Verder heeft de actrice nog een wijze les, die ze graag ook tegen de zestienjarige Helen had willen zeggen: "Zeg meer fuck off tegen anderen." Hetzelfde advies dat ze ook aan vrouwen die een topfunctie bekleden wil meegeven. 

Meer wijze levenslessen van Helen? Bekijk snel de video hieronder.