Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De levensles van Daphne Deckers

Stralend op de cover van de HappyFifty&More! Daphne Deckers is niet voor niets het stralend boegbeeld van de Nouveau special HappyFifty&More "…want ik bén fifty en happy about it. Maar niet op de manier van: ‘Vijftig is het nieuwe dertig.’ Ik begrijp de bedoeling erachter: dat je nog fit bent, in...

De levensles van Daphne Deckers

Stralend op de cover van de HappyFifty&More!

Daphne Deckers is niet voor niets het stralend boegbeeld van de Nouveau special HappyFifty&More "…want ik bén fifty en happy about it. Maar niet op de manier van: ‘Vijftig is het nieuwe dertig.’ Ik begrijp de bedoeling erachter: dat je nog fit bent, in de bloei van je leven. Maar waarom moet daar een twintig jaar jongere leeftijd bij worden gehaald? Veertig, vijftig, zestig: je bént dan nog vitaal. Je voelt je geen dertig en zou ook geen dertig meer willen zijn. Je bent gewoon vijftig, en rocking it."

Daphne licht hier exclusief aan Nouveau's hoofdredacteur Claudia haar levenshouding toe. Verder nog iets? "Dit zijn de jaren waarin je kunt gaan oogsten wat je hebt gezaaid," zegt Deckers. "Nee, je bent niet meer jong en veelbelovend; je bent gerijpt en op smaak gebracht."

Foto (c) Nouveau / Roger Neve

Wil je meer lezen en heb je de NOUVEAU special HappyFifty&More niet kunnen bemachtigen? Hij is ook los te bestellen!