Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Daphne Deckers: 'Wandelen is magisch'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Daphne Deckers deelt wat zij doet nu ze thuiszit. Daphne: "In de eerste jaren dat Richard en ik samen waren, werd ik er dol van dat hij maar één antwoord leek te hebben op alle soorten problemen. Heb je last van jetlag? Moet je even l...

Daphne Deckers: 'Wandelen is magisch'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Daphne Deckers deelt wat zij doet nu ze thuiszit.

Daphne: "In de eerste jaren dat Richard en ik samen waren, werd ik er dol van dat hij maar één antwoord leek te hebben op alle soorten problemen. Heb je last van jetlag? Moet je even lekker gaan sporten. Voel je je niet zo goed? Ga een stuk rennen, daar knap je van op. Zit je vast met je roman? Een half uurtje op de crosstrainer laat je creatieve sappen weer stromen.

Pijn aan je nek, hersenmist, vierkante reet van het zitten? Dáár is de gym. Gek werd ik ervan. En weet je waarom? Omdat hij gelijk had. Toen mijn vader overleed, wist ik niet wat ik met mezelf aan moest. Lezen hielp. Ik las veel van Elizabeth Strout, zoals Olive Kitteridge en Ik heet Lucy Barton. Maar ik wilde méér, ik wilde een reset in mijn hoofd. Toen ben ik gaan wandelen.