Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ciao: Linda de Mol maakt weer nieuwe (Italiaanse tragikomedie) film

De bioscoopfilm April, May en June (uit de koker van Linda de Mol) is een enorme hit. Reden voor de presentatrice en haar team om binnenkort weer een film te gaan opnemen.  Het gaat om een remake van de Italiaanse tragikomedie Perfetti Sconosciuti (bekijk de trailer hieronder) uit 2016. Geheimen ...

Ciao: Linda de Mol maakt weer nieuwe (Italiaanse tragikomedie) film

De bioscoopfilm April, May en June (uit de koker van Linda de Mol) is een enorme hit. Reden voor de presentatrice en haar team om binnenkort weer een film te gaan opnemen. 

Het gaat om een remake van de Italiaanse tragikomedie Perfetti Sconosciuti (bekijk de trailer hieronder) uit 2016.

Geheimen

Die wordt in Nederland uitgebracht als Perfect Strangers. Dat heeft de agent van Linda de Mol donderdag bevestigd. De film gaat over een groep goede vrienden die een diner hebben.

Zij dagen elkaar uit om de hele avond hun smartphones op tafel te leggen en elk gesprek en tekstbericht te delen met de rest van de groep om te bewijzen dat zij geen geheimen voor elkaar hebben.

Dikke hit

Al snel blijkt echter dat zij elkaar veel minder goed kennen dan ze dachten. Perfetti Sconosciuti was in Italië een grote hit. Ook won de film talloze prijzen op buitenlandse festivals.

Bron: ANP Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in