Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Carrière maken na je 50ste: Marilene deed het!

Dít is het moment om de vruchten van jarenlange ervaring te plukken. Er is deze week veel aandacht voor leeftijdsdiscriminatie op de werkvloer. Wat het misschien nog wel relevanter maakt om je eigen koers te bepalen en je talenten en ervaring breed in te zette. Zoals Marilene Streefland deed: van...

Carrière maken na je 50ste: Marilene deed het!

Dít is het moment om de vruchten van jarenlange ervaring te plukken.

Er is deze week veel aandacht voor leeftijdsdiscriminatie op de werkvloer. Wat het misschien nog wel relevanter maakt om je eigen koers te bepalen en je talenten en ervaring breed in te zette. Zoals Marilene Streefland deed: van juf voor de klas via schooldirecteur naar voorzitter van het bestuur van het Mediacollege.

"Het Mediacollege bestond in 2018 honderd jaar en in al die honderd jaar had er nog nooit een vrouw in het bestuur gezeten," zegt Streefland. "Ik ben de eerste. Voor mij speelt leeftijd geen rol, ik ben gemotiveerd en vind het leuk om mezelf te ontwikkelen. Maar ik had deze baan nooit op jongere leeftijd kunnen doen. Ik heb al die stappen en vakkennis nodig gehad om hier te komen."

Het hele verhaal van Marilene en nóg drie powervrouwen die als 50+ carrière maken, lees je in de nieuwe Nouveau die nu in de winkel ligt. Nooit meer iets missen? Neem een abonnement (nu met fijne SUMMER DEAL!) op Magazine.nl en sluit je aan bij de Style Has No Age beweging!

Celebs
  • Yvette Kulkens