Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bekentenis Olivia Colman: 'Ik heb iets van de set van The Crown gestolen'

Olivia Colman (Elizabeth II in The Crown) vond de zogenoemde 'props' van de set van de serie zo geweldig, sommige dingen kon ze echt niet laten liggen. Die verdwenen dan ook stiekem in haar tas. Ja, de actrice heeft wat van de set gestolen. Postzegels Wat dat precies is? Een velletje postzegels m...

Bekentenis Olivia Colman: 'Ik heb iets van de set van The Crown gestolen'

Olivia Colman (Elizabeth II in The Crown) vond de zogenoemde 'props' van de set van de serie zo geweldig, sommige dingen kon ze echt niet laten liggen. Die verdwenen dan ook stiekem in haar tas.

Ja, de actrice heeft wat van de set gestolen.

Postzegels

Wat dat precies is? Een velletje postzegels met het hoofd van The Queen erop. Olivia: "Toen ik ze voor het eerst zag was ik door het dolle. Ik maakte er snel een foto van en stuurde deze naar mijn man. Maar ik was niet blij met alleen een foto. Daarom nam ik het velletje mee naar huis. Het hang ingelijst in ons toilet."

Niet alleen Olivia, maar ook haar man kon het niet laten iets van de set mee te nemen. "Mijn man nam wc-papier mee van Buckingham Palace, zodat we tegen iedereen konden zeggen dat we koninklijk wc-papier hebben", aldus de actrice in Sunday Times.

Bron: Town & Country Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in