'Verbinding zoeken, in plaats van elkaar de loef af te steken.'

Omdat model en presentator Anouk Smulders het jammer vindt dat we in de media sterk gefocust zijn op de buitenkant, is ze op haar platform Grace & Us eerlijk over baaldagen, tegenvallers en het belang van verbinding tussen vrouwen.

Article continues after the ad

"De achterliggende gedachte is dat we beter de verbinding kunnen zoeken dan voortdurend elkaar de loef afsteken met mooie plaatjes," zegt ze. "Daarom vindt je op Grace & Us echte verhalen van echte vrouwen die hun struggles durven te benoemen."

 

"Wereldwijven is voor mij een geuzennaam, een naam voor geweldige vrouwen die ik bewonder," zegt Smulders. "Vrouwen die zichzelf durven zijn, vrouwen die hebben geleerd van het leven en deze lessen doorgeven, vrouwen die zich zonder filter durven laten zien." 

Het hele interview met Anouk Smulders – én een prachtige aflevering van Relatiegeheimen met Anouk en haar man, fotograaf Edwin Smulders – vind je in The Power Issue van Nouveau dat NU in de winkel ligt. Je kunt hem ook online bestellen op Magazine.nl, tijdelijk zonder verzendkosten.

(c) DPG Media / Nouveau 2020