Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ank Bijleveld in quarantaine

Defensie wordt dubbel getroffen. Minister Ank Bijleveld van Defensie zit in quarantaine, zo maakte ze vandaag bekend via Twitter. Iemand in haar nabije omgeving heeft het coronavirus opgelopen. Daarmee is ze de tweede topvrouw van Defensie die even niet in Den Haag kan zijn. Dit weekend werd beke...

Ank Bijleveld in quarantaine

Defensie wordt dubbel getroffen.

Minister Ank Bijleveld van Defensie zit in quarantaine, zo maakte ze vandaag bekend via Twitter. Iemand in haar nabije omgeving heeft het coronavirus opgelopen. Daarmee is ze de tweede topvrouw van Defensie die even niet in Den Haag kan zijn.

Dit weekend werd bekend dat staatssecretaris van Defensie Barbara Visser zelf besmet is geraakt met het virus. Ze heeft lichte klachten, maar voelt zich goed en is natuurlijk in isolatie gegaan. Daarmee is ze het eerste kabinetslid dat besmet is.

Minister Bijleveld gaat de komende tien dagen ook in quarantaine, in het Twentse Goor.

Twente is een van de regio's waar het virus momenteel het ergst om zich heen slaat. Toch zou het zomaar kunnen dat die 'iemand in haar omgeving' Visser is: de twee vrouwen zijn voor de diagnose van Visser nog bij elkaar geweest, al was dat volgens een woordvoerder wel keurig met anderhalve meter afstand. Visser had toen nog geen klachten.

Wij wensen beide vrouwen veel sterkte thuis.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in