Ageless Beauty muze Angela over reddende engel Leco en nog veel meer, in de nieuwe Nouveau! 

'Ik ben vandaag weer een geluksvogel, want het dream team staat om me heen," zegt Angela Groothuizen over haar Ageless Beauty shoot in Nouveau. "Leco ken ik bijna dertig jaar, en Patty al 41 jaar! (Patty Zomer doet de styling vandaag, Angela zong samen met haar in de Dolly Dots, red.) Patty heeft impeccable taste, altijd in de roos, en Leco haalt het beste in me naar boven.

Leco is een soort broertje geworden. In 1990 leerden we elkaar kennen, Patty stelde me aan hem voor. Hij maakte me op voor het Amsterdam Diner en ik had nog nooit zoiets gezien. Ongelooflijk. Het was nog een jonkie, hè? Hij woonde in Harderwijk, maar wilde graag naar Amsterdam. Ik had net een vrij groot anti-kraakpand gekocht en had ruimte over. Toen is hij bij me ingetrokken. Het waren de jaren van zijn opkomst en hij was geregeld mijn reddende engel. Toen ik bijvoorbeeld hoogzwanger was van m’n dochter Lola en ik werd behoorlijk uitgewoond, zal ik maar zeggen, had ik voor de AVRO nog veel programma’s op locatie. Voor De Uitdaging was ik de hele dag op pad en reden we het hele land door. Dan kwam hij bijna elke ochtend om zes uur naar boven, of ik ging naar beneden, om mijn haar en make-up te doen. Dat was m’n redding, want de opnames op locatie waren verre van glamorous, zal ik maar zeggen. En sindsdien geef ik me over aan Patty en Leco. Als zij het goed vinden, ís het goed."


Meer weten over Angela en haar visie op stijlvol ouder worden? Je leest het allemaal in de nieuwe Ageless Beauty Nouveau, die nu in de winkel ligt! 

Article continues after the ad

Foto's (c) Nouveau

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in