Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ambassadeur Woldberg: 'Twijfel betekent hier nee'

Maak kennis met onze vrouw in… Nieuw-Zeeland! Mira Woldberg (47) is ambassadeur in Nieuw-Zeeland, met als standplaats Wellington. Nieuw-Zeelanders hebben humor, zijn toegankelijk, maar minder direct dan wij," zegt ze. "Twijfel betekent, net als in Groot-Brittannië, nee. Het land heeft sterke band...

Ambassadeur Woldberg: 'Twijfel betekent hier nee'

Maak kennis met onze vrouw in… Nieuw-Zeeland!

Mira Woldberg (47) is ambassadeur in Nieuw-Zeeland, met als standplaats Wellington. Nieuw-Zeelanders hebben humor, zijn toegankelijk, maar minder direct dan wij," zegt ze. "Twijfel betekent, net als in Groot-Brittannië, nee. Het land heeft sterke banden met Nederland, alleen al door de 35.000 Nederlandse immigranten."

Beetje leuk wonen aan de andere kant van de wereld? "De residentie waar ik met mijn gezin woon, is een oud houten huis," zegt Woldberg. "Wel zo veilig vanwege het aardbevingsrisico, want Wellington ligt op twee breuklijnen. We hebben al een bescheiden beving meegemaakt, echt alsof er een truck tegen ons huis reed."

Meer weten? In de Nouveau die NU in de winkel ligt, vind je meer over ambassadeur Woldberg in een interessant drieluik over vrouwelijke ambassadeurs. Een abonnement nemen kan natuurlijk ook, ben je elke maand verzekerd van al het moois dat Nouveau te bieden heeft!