'The Nanny' is opeens weer overal!

Fran Drescher ken je van The Nanny en haar onvermoeibare inzet om meer aandacht voor de bestrijding van kanker (ze overleefde baarmoederkanker) te krijgen. Van de comedy wordt een musical gemaakt, Frans stand-up optreden in 'Women of a certain age' is een hit…

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#thenanny #mauriziocattelan #thenannyart #art @cattelanbanana

Een bericht gedeeld door The Nanny Art (@thenannyart) op

… en nu een nieuwe generatie de comedy heeft ontdekt, is haar stijl – laten we het gewoon benoemen: Fran = The Nanny – iets waar hele Instagramaccounts aan worden gewijd. Tijd om haar wat pittige vragen voor te leggen! 

Waarin had je moeder toch gelijk?

"Wat je gewicht ook is, verkoop het als sexy en voluptueus en zo zal de wereld je zien!"

Article continues after the ad

Beste advies van The Nanny?

"Big haar laat je langer en slanker lijken."

Sterk staaltje omdenken?

"Toen mijn schat van een gay echtgenoot uit de kast kwam, werd ik onmiddellijk verheven tot Judy Garland status*."

Wanneer heb je voor het laatst tegen iemand gelogen?

"Misschien toen ik zei dat cosmetische chirurgie niet zichtbaar was."

Existentialistisch dilemma?

"Zo puur mogelijk willen leven en eten, maar ook ontzettend graag mijn haar verven."

Grootste voordeel van geen twintig meer zijn?

"Dat andermans mening er niet meer toe doet en dat de natuur lief voor je is. Dat je metabolisme vertraagt en je aankomt van lucht doet wonderen voor je rimpels."

Beste advies wat je leeftijdgenoten zou geven?

"Laat je niet gek maken door fitnesshysterie, maar eer je lichaam, zorg er goed voor en gun het rust als dat nodig is. Het idee dat je altijd maar moet doorgaan, de gedachte van 'wie mooi wil zijn moet pijn lijden', dat is helemaal uit mijn systeem. Je bent al mooi, je hoeft niet te concurreren met andere vrouwen, elke leeftijd brengt goede dingen. Voor mij telt nu innerlijke vrede en respect voor mijn lijf. Laat je niet wijsmaken dat jezelf afbeulen goed voor je zou zijn."

Daten op je 62ste?

"Ik had een date met een jongere man die mijn oestrogeenpleister aanzag voor een nicotinepleister. Ik weet nog niet wat een grotere afknapper voor hem was: roken of de menopauze."

Altijd in je koelkast?

"Ik probeer biologisch te eten en eet geen zuivel en vrijwel geen dierlijke proteïnen, maar ik kan niet zonder chocolade. Die ligt echter niet in de koelkast, daar zou een echte kenner hem nooit bewaren."

Wat zal je nooit aantrekken?

"In deze fase van het spel zou ik nooit meer een minirokje à la The Nanny dragen. Ik pas er trouwens ook niet meer in en dat is prima."

Foto © *zowel Judy Garland als haar dochter Liza Minnelli hadden de hardnekkige gewoonte met mannen te trouwen die eigenlijk van mannen hielden. Frans ex Peter Marc Jacobson is nog altijd haar beste vriend.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in