De 46-jarige Kate Beckinsale krijgt de laatste tijd een hoop kritiek op haar privéleven (te jonge mannen) én het uiterlijk (ze zou eruit zien als een wassenbeeld), maar de actrice is het nu zat en bijt van zich af.

Rake woorden op Instagram.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Women in Hollywood 💕 thank you for having us, @vanityfair and @lancomeofficial 💕

Een bericht gedeeld door Kate Beckinsale (@katebeckinsale) op

Kritiek

Met name de negatieve reacties op haar looks kwamen bij Kate hard aan, die er wat ons betreft echt prachtig uitziet. 'Je ziet eruit als een wassenbeeld, wat heb je gedaan?", zei een volger. 'Heb je je complimenten op echte vrouwen uitgeprobeerd of alleen op opblaasbare', sneerde de actrice. En zo ging het nog een poosje door tussen de actrice en haar volgers. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Very meta. #CommentsByCelebs

Een bericht gedeeld door Comments By Celebs (@commentsbycelebs) op

Bemoeienis

Ze wil voor eens en altijd duidelijk maken dat ze met rust gelaten wil worden en dat mensen haar in d'r waarde moeten laten. 'Je moet mensen laten zoals ze zijn. Bemoei je met je eigen leven', aldus de actrice. Kate is op dit moment te zien in de spannende serie The Widow. Verder is ze druk bezig met de opnames van twee films. 

Article continues after the ad

Bron: Instagram Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in