Nieuwe lifestylegids over een andere mindset. 

Juist nu: HappyFifty&More. Een Nouveau Special over de grote groep vijftigers die prima in hun vel zit. Net als degenen die Happy Sixty en Happy Seventy zijn. Omdat we in een tijd leven waarin een beetje levenservaring goed van pas komt.

In korte tijd is alles anders geworden. Dat vraagt om aanpassingsvermogen, flexibiliteit en genoeg ervaring met leuke en minder leuke dingen om het Nieuwe Normaal in het juiste perspectief te kunnen plaatsen. Vijftigers, zestigers, zeventigers geven daarbij richting aan, omdat ze als geen ander in staat zijn de grote lijnen te zien: Keep Calm and Carry On is deze lichting op het lijf geschreven. En daar heeft Nouveau een prachtige special over gemaakt. Hierbij alvast een sneak peek!

COVERLADY DAPHNE

Article continues after the ad

In HappyFifty&More vertelt coverlady Daphne Deckers hoe ze naar de wereld kijkt. "Ik wil benadrukken hoe belangrijk het is dat je open blijft staan voor nieuwe inzichten en ervaringen," zegt Deckers (51). "Dat je altijd de beginners-mind moet houden en eerste keren voor jezelf moet blíjven creëren."

KROONJARIGEN 

Het geheim van leuk ouder worden? Daar hebben deze vrouwen véél over te zeggen. 

POWERVROUW

Astrid Joosten (62) vertelt in HappyFifty&more dat ze zich nu intelligenter voelt dan twintig jaar geleden: "Vroeger trapte ik nog weleens in mooie praatjes. Nu denk ik: ho ho, maar hoe zit het echt?"

CULINAIR 

In vorm blijven en toch lekker eten? Nouveau's HappyFifty&More staat boordevol smakelijke inspiratie. 

STYLE HAS NO AGE 

Mode-ontwerpster Puck Kemmink (79) hoe je altijd weer iets nieuws kunt beginnen: "Sinds een paar jaar heb ik twee keer per week schilderles. Dat wordt bij mij meteen een serieus project. Ik kan moeilijk niets doen."

HEALTH

Voor iedereen die wel eens ligt te woelen: 'Slaap is niet ‘zonde van je tijd’, zoals nog altijd veel mensen vinden, maar juist een opmerkelijk panacee, dat voor werkelijk elke fysieke of mentale aandoening kan worden voorgeschreven.’

PSYCHE 

Een prachtig en vooral aangrijpend relaas over afscheid nemen, levensvreugde verliezen en jezelf weer vinden. Must-read! 

LIEFDE VOOR HET LEVEN  

Al meer dan 25 jaar bij elkaar en nog altijd gelukkig - deze stellen verklappen het geheim van hun relatiesucces!

DIEP ADEMHALEN 

Dankzij de Nederlandse Intelligente lockdown mag het nog altijd: een eind wandelen in je eentje of op gepaste afstand van een maatje. Een perfecte manier om in vorm te blijven en je hoofd te klaren. Hoofdredacteur en wandelfanaat Claudia verklapt in HappyFifty&More haar favoriete rustige locaties. 

HappyFifty&More ligt nu in de winkel, met gevoel voor de tijdgeest én voor humor, en met een koel hoofd en een warm hart, zoals Daphne zou zeggen. En je kunt 'm natuurlijk ook online bestellen!