Een nieuw nummer boordevol stijl, smaak én substantie.

De cover van de nieuwe Nouveau zegt eigenlijk alles al. 'Op twaalf pagina’s binnenin danst, beweegt, zwiert Igone met een intrinsieke esthetiek die je naar adem doet happen en laat zien dat ze de Audrey Hepburn van NU is,' concludeert hoofdredacteur Claudia. En verder?

OP DE COVER

Article continues after the ad

Igone, dus. Op haar 40ste heeft ze al een glorieuze danscarrière achter zich. Voor De Jongh begint nu een nieuw leven, met haar vroege memoires in boekvorm, nieuwe artistieke uitdagingen en natuurlijk haar geliefde Thijs Römer. In de nieuwe Nouveau vertelt ze uitgebreid over het grote loslaten en vooruitkijken.

MODE

Gloeiend, vonkend, verrukkelijk rood, van powerpak tot avondjurk – wat zal het je mooi staan!

CULINAIR

Nederland geen culinaire traditie? Ga weg! Janneke Vreugdenhil schreef de Bijbel van de Nederlandse Keuken en Nouveau trakteert op een voorpublicatie om je vingers bij af te likken.

HEALTH

Kun je met adviezen die gebaseerd zijn op een DNA-profiel fris, fruitig en gezond ouder worden? Nouveau's Ageless-specialist Wies Verbeek heeft daar toch wel wat kritische vragen over. 

RELATIEGEHEIMEN

Tooske en Bastiaan Ragas over hoe ze begonnen ('Gaandeweg werd alleen maar duidelijker dat ik niet meer zonder die man kon, die het mooiste hart had dat ik kende') én hoe ze nu zijn: 'Ik sta niet te trap­pelen bij elk wild idee dat langskomt.’

BEAUTY

Een prikje hier en daar kan een ultieme opfrisser voor je uitstraling zijn, maar de ene injectable is de andere niet. Daarom: een doortimmerde reportage over botox en fillers, vol eerlijke informatie.

CULTUUR

Fotograaf en cineast Ed van der Elskens hangt binnenkort net als Rembrandt in het Rijksmuseum, omdat hij net als die ándere grote meester zo'n geweldige chroniqueur van zijn tijd was. In de nieuwe Nouveau een voorproefje van een weergaloze nieuwe tentoonstelling.

REIZEN

Wonderschoon met weidse vergezichten (én een waterloopbos): wandelen in Schokland én wandelen en kunst kijken in het Gelderse Gorssel, we've got you covered!

DE VROUWEN VAN

Acteur Eelco Smits openhartig over zijn moeder en zijn twee beste vriendinnen, waarvan eentje de moeder is van zijn kind. Héél Modern Family, maar dan lekker in de Bommelerwaard, nu in Nouveau! 

De nieuwe Nouveau met Igone op de cover arriveert vandaag bij de abonnees (ijs en coronabeperkingen dienende) en ligt vanaf donderdag in de winkel!