Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nigella Lawson (60): 'Dagelijks koken geeft zoveel vreugde'

Perfecte remedie voor de donkere dagen: haar nieuwe boek! Voor het eerst in drie jaar brengt Nigella Lawson een nieuw kookboek uit: Cook, Eat, Repeat. Het is een verrukkelijk persoonlijk werk, waarin ze getuigt van haar liefde voor 'bruin eten' (niet populair in kookboeken, omdat het weliswaar va...

Nigella Lawson (60): 'Dagelijks koken geeft zoveel vreugde'

Perfecte remedie voor de donkere dagen: haar nieuwe boek!

Voor het eerst in drie jaar brengt Nigella Lawson een nieuw kookboek uit: Cook, Eat, Repeat. Het is een verrukkelijk persoonlijk werk, waarin ze getuigt van haar liefde voor 'bruin eten' (niet populair in kookboeken, omdat het weliswaar vaak verrukkelijk is, maar niet mooi fotografeert). Maart het verhaalt ook een beetje melancholisch over de keuken als veilige plek in turbulente tijden.

"Ik was er in het begin van het jaar aan begonnen en veel moest er weer uit, want geen hond die bezig was met etentjes geven," zegt ze in The Guardian. "Toch werd het me ook duidelijk hoe belangrijk voedsel is. Je zag dat aan de rijen voor de supermarkten, een oerinstinct speelde op. Je ziet hoeveel structuur, energie en vreugde dagelijks koken kan geven."