Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Monic Hendrickx: 'Muziek, feestjes en beweging helpen'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Actrice Monic Hendrickx vertelt over haar leven in lockdown. Monic: “Er zijn drie dingen die ik graag doe als het minder gaat. Muziek luisteren, bewegen in de natuur en feestjes geven. Qua bewegen zijn fietsen en vooral zwemmen mijn g...

Monic Hendrickx: 'Muziek, feestjes en beweging helpen'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Actrice Monic Hendrickx vertelt over haar leven in lockdown.

Monic: “Er zijn drie dingen die ik graag doe als het minder gaat. Muziek luisteren, bewegen in de natuur en feestjes geven. Qua bewegen zijn fietsen en vooral zwemmen mijn grote favorieten. Twee jaar geleden heb ik de Mont Ventoux beklommen. Inmiddels ben ik niet meer zo hard aan het trainen als toen, maar een rondje Twiske mag ik nog graag doen. Trappen, trappen, ademen, dan vervliegen je gedachten.

Zwemmen is ook zo fijn, vooral in open water. Met een vriendin zwem ik vaak naar het strandje bij het natuurgebied Het Twiske. Heen en terug is anderhalve kilometer. Het is een meditatieve beweging; alleen wij en het koude water, verder zie of hoor je niets. Als ik er dan uitstap krijg ik zo’n waanzinnige kick. Ik voel dat alle cellen in mijn lichaam openstaan.