Het wordt een fab fifty zomer in stijl.

Zomer 2020 mag dan een beetje anders-dan-anders zijn, er is alle reden om naar uit te kijken en te vieren dat het leven weer aardig normaal begint te lijken. Ter ere van je staycation, de lange zwoele avonden of je toch-even-weg-reis heeft de redactie Nouveau een geweldig zomerboek gemaakt, boordevol vrolijke onderwerpen waar je wat aan hebt. Om lekker lang in te lezen, in de zon of in de schaduw, waar je maar zin in hebt. Alvast een sneak peek! 

INTERVIEW

Article continues after the ad

Kok, schrijfster en tv-presentatrice Yvette van Boven heeft een zalig nieuw kookboek – Home Made Basics – uitgebracht en vertelt over de verrukkingen van een Ierse zomer in haar tweede huis: ‘Het is een gek, rauw gebied waar geen mens woont, maar elk dorp heeft wél een fantastisch restaurant."

BEAUTY

Niet alleen wordt er niet vaak genoeg gesmeerd met zonbescherming, er wordt ook veel te zuinig gesmeerd. In dit artikel vol glow lees je wat dermatologen daarvan vinden en hoe het nu écht moet.

STAYCATION

Wandelen in en om steden is een geweldige manier om Nederland beter te leren kennen, te onthaasten en 's avonds toch lekker op een terras te kunnen zitten.

MODE

Echt, er is voor iedereen een flatterend badpak en dat bewijst de moderedactie van Nouveau liefst 45 keer!

ZONNIGE TIPS

Talloze persoonlijke tips van de redactie Nouveau, om er een zomer in stijl van te maken, vol ontdekte schatten en fijne adresjes.  

ZOMERSCOOP

Nouveau's astrologe Arinka maakte speciaal voor het Nouveau Zomerboek een liefdeshoroscoop, voor de komende zinderende maanden!

Het heerlijke Nouveau Zomerboek 2020 ligt nu in de winkel én is te bestellen op magazine.nl!