Het is áán tussen de Lady en het Label.

Lady Gaga heeft er al heel wat spraakmakende rode-loper-momentjes opzitten in Valentino (zie foto's hieronder). En die samenwerking leverde een mooie nieuwe rol op: de zangeres en actrice is het gezicht van het aanstaande nieuwe parfum Voce Viva, dat in september uitkomt.

Gaga is gevraagd 'om haar individualiteit en toewijding aan het promoten van inclusiviteit. Voce Viva wil 'alle individuen aanmoedigen om hun mooiste dromen te uiten en ze na te leven.'

Article continues after the ad

"Lady Gaga staat voor vrijheid, zelfbewustheid en een puur hart," zegt Pierpaolo Piccioli, creative director bij Valentino. "Haar deelname aan deze campagne tilt de symboliek van het project naar een hoger doel."

"Ze is het icoon van een generatie. Haar pleidooi voor vrijheid, haar passie voor kunst, zelfbewustheid en gelijkheid is waar Valentino voor staat. Ik ben erg trots dat we haar hebben kunnen inlijven." Gaga draagt hier Valentino én Tiffany & Co, dus wie weet waar die nog mee aankomen. 

Foto's (c) Lady Gaga, Getty Images, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in