Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Miljuschka in Mexico

Aan vrolijke programma's hebben we nu allemaal behoefte. Gelukkig ging Miljuschka voor 24Kitchen naar Mexico en kunnen we daar nu van meegenieten. Haar nieuwste programma, Miljuschka in Mexico gaat vanavond (maandag) om 22.00 uur van start bij 24Kitchen. En dat belooft een kleurrijke en smakelijk...

Kijktip: Miljuschka in Mexico

Aan vrolijke programma's hebben we nu allemaal behoefte. Gelukkig ging Miljuschka voor 24Kitchen naar Mexico en kunnen we daar nu van meegenieten.

Haar nieuwste programma, Miljuschka in Mexico gaat vanavond (maandag) om 22.00 uur van start bij 24Kitchen. En dat belooft een kleurrijke en smakelijke bedoening te worden.

Witzenhausen reisde voor de kookzender al naar de Verenigde Staten, Vietnam en Japan, en gaat nu naar het land van de taco's en de burrito's. In zes afleveringen leert ze over alles van taco's tot tequila, maar ook wat de Mexicaanse keuken nog meer te bieden heeft.

Elke aflevering staat in het teken van één hoofdingrediënt: maïs, avocado, bonen, chocolade, chilipeper en limoen.

Daarnaast struint Miljuschka over kleurrijke lokale markten, ontdekt ze de Mexicaanse cultuur en ontmoet zij beroemde topchefs die haar wegwijs maken in de eeuwenoude eetcultuur van Mexico.

Een feest voor het oog (en de smaakpapillen denken we er gewoon bij).

Beeld: 24KItchen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in