En het meisje heet…

Babynieuws! Katja Schuurman is opnieuw moeder geworden. De 45-jarige actrice en presentatrice is bevallen van een dochter, die ze samen met haar partner Freek van Noortwijk kreeg en deelt gul de eerste kiekjes van de nieuwe aanwinst.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ze is er! Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend..

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Schuurman maakte in februari bekend in verwachting te zijn van haar tweede kind.

Met haar ex-man Thijs Römer kreeg ze eerder al dochter Sammie (9)...

...waar door iedereen heel veel van wordt gehouden.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nog 6 weekjes... Het aftellen is wel een beetje begonnen. Het is zo stom; ik ben me dus een potje blij met mijn buik en vooral met het dagelijkse getrappel en gedraai dat ik erin voel, de liefdevolle handjes van mijn dochter erop en Freeks oor in de hoop al een geluidje op te vangen van zijn dochter.. Maar pfff wat proberen die hormonen je toch geregeld van je apropos te brengen. De natuur zit geniaal in elkaar, maar wat is het idee achter dat je baby zoveel mogelijk liefdevolle, rustige en gebalanceerde emoties van jou in je buik moet ervaren, maar dat je vanaf het moment van conceptie wordt geïnjecteerd met een overdosis aan stofjes die je gestresst, onredelijk, neerslachtig, paniekerig en ontoerekeningsvatbaar maken? Lieve Moeder Natuur, waarom heeft u dat zo geregeld? Dat gevraagd hebbende: Vooral heel erg dank u wel dat ik dit wondertje in mijn buik mag laten groeien. Maar wel dus: Waarom? Ik denk niet dat u Instagram heeft, maar ik sta enorm open voor inzichten en uw oneindige wijsheid, zeker tijdens mijn dromen, dus misschien tot vanavond..

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Aan de zwangerschap ging een heftige periode vooraf voor de actrice: het viel haar zwaar dat ze om zwanger te worden, moest stoppen met de medicatie die ze slikte vanwege haar bipolaire stoornis. Schuurman deelde op sociale media regelmatig wat voor gevolgen ze daarvan ervoer tijdens haar zwangerschap.

Schuurman en Van Noortwijk trouwden in de zomer van 2019, maar niet voor de wet. Het stel was ruim een jaar samen toen ze zich in juni 2016 verloofden.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in