Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jelka van Houten (42): 'Hormonen zijn de raarste drugs'

Zwangere Jelka is vanavond te zien in 'Niks te melden'. Nieuw, een tikje absurd en toch heel grappig: Jelka van Houten speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe comedy 'Niks te melden' die vanavond voor het eerst te zien is. Het was haar enige klus sinds de corona-uitbraak én haar zwangerschap, ...

Jelka van Houten (42): 'Hormonen zijn de raarste drugs'

Zwangere Jelka is vanavond te zien in 'Niks te melden'.

Nieuw, een tikje absurd en toch heel grappig: Jelka van Houten speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe comedy 'Niks te melden' die vanavond voor het eerst te zien is. Het was haar enige klus sinds de corona-uitbraak én haar zwangerschap, die verborgen zit onder een grote trui in de meldkamer van de politie, waar ze zich doodverveeld omdat er, euh... niks te melden is.

"Ik zou een korte film doen, echt een mooi script, maar dat werd steeds uitgesteld," zegt ze in het Algemeen Dagblad. "En toen kon ík niet meer, want: zwanger. Heb ik alleen dit gedaan. Zes scripts in mijn hoofd stampen voor twee draaidagen. Door die hormonen kan ik al niet onthouden waar ik mijn jas heb neergelegd. Het was dus heel spannend. Ik was als de dood dat het mislukte en elke keer weer opnieuw moest.”