Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít zijn de relatiegeheimen van Antje Monteiro en Dennis van Tamelen

Hij heeft nog steeds het bioritme van een bloemist, terwijl zij na een optreden graag uitslaapt. Maar zodra ze elkaar te weinig zien, lassen zangeres/presentatrice Antje Monteiro en interieurstylist Dennis van Tamelen een romantische avond in. Doet wonderen.  ‘Toen mijn zus Marina eind augustus 2...

Dít zijn de relatiegeheimen van Antje Monteiro en Dennis van Tamelen

Hij heeft nog steeds het bioritme van een bloemist, terwijl zij na een optreden graag uitslaapt. Maar zodra ze elkaar te weinig zien, lassen zangeres/presentatrice Antje Monteiro en interieurstylist Dennis van Tamelen een romantische avond in. Doet wonderen. 

‘Toen mijn zus Marina eind augustus 2007 was overleden na een hersenbloeding, wilde ik op de begrafenis dolgraag tulpen, mijn lievelingsbloemen. Maar geen bloemist die me eraan kon helpen in dat jaargetijde. Na de begrafenis was er een buffet voor de hele familie in een zaal die mijn broer had gehuurd.



Kom ik die zaal binnen, staan er overal grote vazen met Franse tulpen. Ik naar de zaaleigenaar, die uitlegde dat een vriend van hem een bloemengroothandel had. “Toen ik vertelde dat het voor Antje Monteiro was, zei hij dat hij extra zijn best ging doen.” 



Een jaar of vijf later had ik in diezelfde zaal een privéoptreden tijdens een groot feest. Diezelfde eigenaar vroeg me toen: “Zal ik je even voorstellen aan Dennis, de man van de tulpen?” Hij zei erbij dat Dennis niet meer in de bloemen zat, maar huizen inrichtte.



Zo toevallig, mijn dochter Romy had net een appartement gekocht. Ik dacht: laat ik Dennis voor de inrichting vragen, dan kan ik mooi iets terugdoen. We hadden meteen een supergoede klik, maar verder niets. Al realiseerde ik me achteraf, dat ik altijd even snel een lipglossje opdeed als we een afspraak hadden om dingen rond Romy’s huis te bespreken. 

Bestel Nouveau online

Benieuwd naar Dennis zijn liefde voor Antje? Lees dan verder in editie 4/5 van Nouveau. Bestel 'm snel hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in