Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Igone de Jongh: 'Ik werd te oud om te doen wat anderen zeggen'

Exclusief in Nouveau: Igone over haar nieuwe leven.   Op haar 40ste heeft ze al een glorieuze danscarrière achter zich. Voor Igone de Jongh begint nu een nieuw leven, met haar vroege memoires in boekvorm, nieuwe artistieke uitdagingen en natuurlijk haar geliefde Thijs Römer en hun kinderen. ‘Ik b...

Igone de Jongh: 'Ik werd te oud om te doen wat anderen zeggen'

Exclusief in Nouveau: Igone over haar nieuwe leven.  

Op haar 40ste heeft ze al een glorieuze danscarrière achter zich. Voor Igone de Jongh begint nu een nieuw leven, met haar vroege memoires in boekvorm, nieuwe artistieke uitdagingen en natuurlijk haar geliefde Thijs Römer en hun kinderen.

‘Ik ben gestopt bij Het Nationale Ballet omdat ik na 24 jaar mijn eigen ding wilde doen," zegt De Jongh. "Niet omdat ik genoeg had van het dansen, maar omdat ik een andere kant van het vak wil voelen en meemaken. Daarbij werd ik gewoon een beetje te oud om altijd maar te doen wat anderen willen en bedenken."

Verder lezen? Het hele interview met Igone en nog veel meer prachtige foto's vind je in de nieuwe Nouveau die morgen in de winkel ligt!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Powervrouwen
  • Wendelien Daan