Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoe Taylor Swift voor instant vestjes-hysterie zorgde

Wat één liedje al niet kan doen. Singer-songwriter Taylor Swift lanceerde deze week haar nieuwe album Folklore. Waarop ze a) bewees als artiest mateloos gegroeid te zijn (het is een heerlijk herfstige, beetje mystieke plaat) en b) nog altijd voor hysterie te kunnen zorgen onder haar fans: het lie...

Hoe Taylor Swift voor instant vestjes-hysterie zorgde

Wat één liedje al niet kan doen.

Singer-songwriter Taylor Swift lanceerde deze week haar nieuwe album Folklore. Waarop ze a) bewees als artiest mateloos gegroeid te zijn (het is een heerlijk herfstige, beetje mystieke plaat) en b) nog altijd voor hysterie te kunnen zorgen onder haar fans: het liedje Cardigan heeft de online vraag naar vestjes drastisch omhoog gejaagd.

In het liedje komen ook een vintage T-shirt, een Levi's en hoge hakken op kasseitjes langs, maar de hoofdrol is toch weggelegd voor het vest:

“And when I felt like I was an old cardigan / Under someone’s bed / You put me on and said I was your favorite.” Waarmee ze een punt heeft, want wie heeft er niet een lekker wegkruipvest dat misschien niet meer puntgaaf is, maar toch niet weg mag?

In de bijbehorende clip draagt ze zelf een lekker vest en – zakenvrouw als ze óók is – dat is...

...te koop voor 49 dollar (en daarvoor krijg je het album er digitaal bij). Een vestje trending krijgen op de socials - het is knap. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in