Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hello! Dit is de Sexiest Man Alive van 2020

Ken je Michael B. Jordan al? Het is een illuster gezelschap, de Sexiest Men Alive van People Magazine. En het blad heeft net weer een naam toegevoegd aan de lijst: acteur Michael B. Jordan is de meest sexy man van 2020. Nou kunnen we zijn hele cv hier wel op gaan noemen, maar laten we het kort ho...

Hello! Dit is de Sexiest Man Alive van 2020

Ken je Michael B. Jordan al?

Het is een illuster gezelschap, de Sexiest Men Alive van People Magazine. En het blad heeft net weer een naam toegevoegd aan de lijst: acteur Michael B. Jordan is de meest sexy man van 2020.

Nou kunnen we zijn hele cv hier wel op gaan noemen, maar laten we het kort houden: je kent hem misschien uit de serie The Wire, uit het Rocky-vervolg Creed of uit Black Panther. Of je kent 'm helemaal niet, maar hebt je ogen ook niet in je zak. Opties, opties. 

Hoe het ook zij: hij is helemaal de man van dit moment. En wij zijn dan niet te kinderachtig om een fotoreeksje voor je klaar te zetten. Enjoy.

Met zijn moeder bij de Academy Awards <3

Beeld: Brunopress/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in