If you've got it, flaunt it.

Dat Gwyneth Paltrow, die afgelopen weekend 48 kaarsjes op haar glutenvrije superfood taart vond, lekker in haar vel zit is natuurlijk geen verrassing. Dat krijg je, als leider van een eigen lifestylemerk met toegang tot het neusje van de zalm aan voedingsdeskundigen, trainers en meer. Maar hóé lekker ze in haar vel zit, maakte ze via Instagram wel heel erg duidelijk.

"Vandaag in adamskostuum", schreef ze onder een imposant en stijlvol naaktkiekje op Instagram. Waar ze gelijk van de gelegenheid gebruik maakte om haar nieuwste body butter aan de vrouw te brengen (je bent ondernemer of je bent het niet).

Dochter Apple (16) reageerde met een duidelijke 'MAM', man Brad Falchuk was blijer met Gwyneths post. Hij had ook nog wat lieve woorden over de meer ongedwongen versie van zijn eega. "Ze maakt zelf pizza, is nooit te laat voor een cocktailuurtje, ziet er altijd geweldig uit en zet elke klootzak altijd graag op zijn plaats. Haar vrienden voelen zich familie, haar familie voelt zich net als vrienden. She's the best." Aaaaah.

Article continues after the ad

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in