Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Floortje Dessing: 'Man, wat is het geweldig geweest'

Rustiger aandoen nu ze 50 is? Floortje peinst er niet over. Sterk en stralend staat ze op de cover van Nouveau special Happy Fifty & More, waarin ze eerlijk vertelt over net vijftig zijn. "Ik ben echt superblij dat ik het heb mógen worden," zegt ze. "Man, wat is het geweldig geweest. Jammer dat m...

Floortje Dessing: 'Man, wat is het geweldig geweest'

Rustiger aandoen nu ze 50 is? Floortje peinst er niet over.

Sterk en stralend staat ze op de cover van Nouveau special Happy Fifty & More, waarin ze eerlijk vertelt over net vijftig zijn. "Ik ben echt superblij dat ik het heb mógen worden," zegt ze. "Man, wat is het geweldig geweest. Jammer dat mensen zich zo door dat cijfer laten leiden."

En gaat ze het nu rustiger aan doen? "Op vakantie is op een strand zitten is  niets voor mij. Ik bezoek mensen die ik ken, ga kitesurfen, sporten of aan yoga doen.’ Ook nu ze vijftig is. Of misschien juist nu. ‘Die wonderlijke honger naar avontuur stilt maar niet. Ik dacht rond mijn veertigste wel te zijn uitgeraasd. Rond mijn vijftigste dan? Ook nog niet. Dus moet ik me er maar bij neerleggen."

(c) DPG Media / Nouveau

Het uitgebreide, openhartige interview met Floortje staat in de Happy 50 Fifty & More die NU in de winkel ligt. Je kunt 'm ook bestellen, op Magazine.nl!